2020'DE HANGİ OYUNLAR BİZİ BEKLİYOR

2019 Yılını neredeyse geride bıraktık. Oyun sektörü gözünü 2020 yılına dikti. Oyunseverler de heyecan ile yeni çıkacak oyunları bekliyor. Pekii 2020 yılında hangi oyunlar bizi bekliyor. Gelin bir göz atalım.

Watch Dogs Legion


  • Tür: Aksiyon-Macera
Watch Dogs serisi sevenleriyle, sevmeyenleriyle yıllardır hayatımızda yer alan bir oyun serisi. Ubisoft’un seriye ekleyeceği yeni oyunda aktivist bir hacker grubuna dahil olunacak. Aynı zamanda sokaktaki her NPC bu gruba dahil edilebilecek ve oynanılabilir olacak. 6 Mart 2020’de Google Stadia, Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkışını yapacak.


Cyberpunk 2077



  • Tür: Rol Yapma
Cyberpunk 2077, The Witcher serisinden tanıdığımız CD Projekt Red tarafından geliştirilen, Cyberpunk 2020 isimli masa oyununun evreninde geçen bir oyun. Oyun 2012 yılından beri geliştiriliyordu ve yakın zamanda geliştirilme süreci sonra erdi. Sibernetik bir dünyada geçen, kiralık bir katili yönettiğimiz oyun, Witcher gibi bir açık dünya-rol yapma oyunu olacak. Oyun 16 Nisan 2020 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkacak.


Marvel’s Avengers




  • Tür: Aksiyon-Macera
Marvel’s Avengers hakkında bilinen fazla detay yok. Oyun seneler önce çok yüzeysel bir fragmanla duyurulmuştu. Sonrasında oyunla ilgili ilk defa bu sene E3’te bir fragmanla birlikte bazı bilgiler paylaşıldı. Oyun aksiyon oyunu olacak ve Avengers karakterleri yönetilebilecek. Aynı zamanda oyun üçüncü şahıs kamerasından oynanacak. Oyunla ilgili beklentiler üst düzeyde değil ancak beklemekte fayda var. Bu arada oyun 15 Mayıs 2020’de Playstation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için piyasaya sürülecek.


Dying Light 2



  • Tür: Hayatta Kalma-Rol Yapma
Dying Light 2, Dying Light serisinin ikinci oyunu olacak. İlk oyunda da olduğu gibi birinci şahıs oynanışa sahip olacak oyun Techland tarafından geliştiriliyor. Yapım, ilk oyunda da olduğu gibi hayatta kalma, korku ve rol yapma öğeleriyle oyuncuları karşılayacak. Oyunun 2020’nin ilk aylarında çıkışını yapması bekleniyor.

Minecraft: Dungeons



  • Tür: Aksiyon-Rol Yapma
Oyna oyna bitmeyen başka bir oyun olan Minecraft, doğal olarak bir devam oyununa sahip olmayacak fakat bu durum, yapımcıların Minecraft adı altında yeni oyunlar çıkarmasına engel değil. Minecraft: Dungeons, retro tarzda bir ‘Dungeon Crawl’ oyunu olacak. Oyuncular bir zindanın içinde üstlerine gelen yaratık dalgalarını savuşturmaya çalışırken, bir yandan da kurtarılması gereken karakterler olacak. Minecraft: Dungeons 2020 yılının ilkbahar aylarında Nintendo Switch, PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkacak.


Avatar



  • Tür: Aksiyon-Macera
James Cameron’ın gişede rekor üstüne rekor kırmış filmi Avatar’ın aslında bir oyunu çıkmıştı. Şimdiyse Ubisoft, The Division’a da gücünü veren Snowdrop Engine’i kullanarak yeni bir Avatar oyunu geliştiriyor. Oyun gelecek olan Avatar filmlerinin bir adaptasyonu olmayacak. Oyunun çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi yok ancak Ubisoft’un açıklamalarına bakacak olursa 1 Nisan 2020’den önce gelmeyecek. Yapım büyük ihtimalle 18 Aralık’ta çıkacak Avatar 2 filmine yakın bir tarihte çıkacak. Bu arada oyun PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları üzerinde oynanabilir olacak.



Kaynak: Webtekno

Yorumlar

Popüler Yayınlar