OYUN PERFORMANSI İLE ÜNLENEN 5 TWİTCH YAYINCISI




Muhteşem Oyun Performanslarıyla ve Eğlenceli Sohbetleriyle Tanınan 5 Türk Twitch Yayıncısı



5. Tolgahan "Oyunbros" Türkben



Son zamanlarda Fortnite, God of War Beyond: Two Souls ve League of Legends oynayan Tolgahan; oyunlardan aldığı keyifi, eğlenceyi, hüznü kısacası her türlü duyguyu izleyicileriyle paylaşan samimi yayıncılardan biri. Eski oyunlardan yeni çıkan oyunlara kadar her şeyi tek tek dener.


4. Mustafa "Hazreti Yasuo" Yavuz



Twitch dünyasının şüphesiz en çılgın ismi Mustafa, yayınlarında ağırlıklı olarak League of Legends oynamakta. Oyunlarda genellikle çeşitli muziplikler peşine düşerek izleyenlerini eğlendirir. Eğer küfür edilmesinden pek rahatsız olan biri değilseniz, sizi fazlasıyla güldürebilecek bir yayıncıdır.

3.Ferit "WtcN" Karakaya


3 senelik profesyonel League of Legends oyunculuğu ardından tam zamanlı yayın hayatına başlayan Ferit son zamanlarda ağırlıklı olarak PUBG, Fortnite ve Rainbow Six: Seige yayınları yapmakta.


2.Dora "Stratera" Özsoy


League of Legends başta olmak üzere Fortnite, Hearthstone ve mobil oyun yayınları yapmakta olan Stratera, League of Legends evrenine inanılmaz derecede hakim. Kendisi oyun içi gelişmeleri izleyicilerine açıkladığı videolarla da tanınıyor. Oyundan çok muhabbet odaklı yayınlar yaparak yayının adeta akmasını sağlıyor.


1. Kemal Can "Kendine Müzisyen" Parlak



Nam-ı diğer "Rakun" da kanalında pek çok oyuna ve bolca muhabbete yer veren yayıncılardan biri. Diğer twitch yayıncılarından farklı olarak roleplaylerle yayınlarını renklendirerek izleyenlerini güldüren Kendine Müzisyen genellikle IRL yayınları yapmakta. Müzik yapmayı seven ve şu an Twitch Türkiye'nin en çok izlenen yayıncılarından.

Yorumlar

Popüler Yayınlar